Şehit Osman Gülmez Ortaokulu

Telefon : 0442 611 25 27 05301197405 05383753695
WEB https://sogo.meb.k12.tr
Adres : AĞAKÖY MAH. AĞAKÖY KÜME EVLERİ NO: 55 ÇAT / ERZURUM
VİZYON : İnsani değerleri yaşayan ve yaşatan, sorumluluklarının ve eğitim öğretimin öneminin farkında olan, dürüst çalışkan ve başarılı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Okulumuzda, Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda; aklın ve bilimin önderliğinde pozitif düşünen, algılama ve sorun çözme yeteneği gelişmiş, öğrenmeyi öğrenmiş, insan haklarını, insan sevgisini ve demokratik değerleri benimsemiş, yeni fikirlere açık, araştırmacı, çalışkan, kendine güveni olan, ailesine, çevresine ülkesine ve insanlığa yaralı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : OKULUMUZ HER SENE ÖNEMLİ LİSELERE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRMEKTEDİR.

Saatler : 08:30/14:50
Isınma : KALORİFER
Servis : İlçe merkezine ve şehir merkezine öğretmen servisi mevcuttur.
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE ÖZEL ARAÇLARLA İLÇE VE İLE HER ZAMAN ULAŞIM İMKANI VARDIR
Yerleşim Yeri : ÇAT İLÇESİNE BAĞLI MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 3 KM İL MERKEZİNE 55 KM UZAKLIKTADIR
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :